بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

چند درصد موارد مبتلا به بیماری کرونا بی علامت هستند؟

رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۸۰ درصد موارد مبتلا به بیماری کرونا بی علامت بوده و تنها ۲۰ درصد مبتلایان، علائم دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علی منصوری رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: با توجه به برودت هوا و پیدایش انواع سرماخوردگی و آنفولانزا و همپوشانی این علائم با بیماری کرونا باید هر فرد آلوده را مبتلا به کرونا در نظر بگیریم مگر آنکه خلاف این امر ثابت شود.

 

وی اظهار داشت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنها به معنی استفاده از ماسک نیست، بلکه باید در کنار استفاده از ماسک به شکل صحیح و عدم لمس آن، از حضور در اجتماع و برگزاری مهمانی‌ها و دورهمی‌های مختلف نیز پرهیز کنیم.

 

رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توصیه کرد: اگر مجبور به حضور در اجتماعات هستند، حداقل فاصله ۲ متری را به همراه زدن ماسک و شستشوی صحیح دست‌ها در نظر داشته باشند.

 

وی در ادامه ضمن اشاره به وجود افراد و مبتلایانی که در منزل قرنطینه هستند، اظهار داشت: این افراد و همراهان آن‌ها باید به شدت و جدیت تمام، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، چرا که بحث ایزولاسیون در این مورد بسیار جدی و مهم است.

 

دکتر منصوری در پایان افزود: افرادی که به ماندن در منزل و سپری کردن دوران قرنطینه مجبور هستند باید ضمن استفاده از ماسک و رعایت فاصله با همراهان و شستن مکرر دست ها، موضوعاتی نظیر گندزدایی مرتب سرویس‌های بهداشتی و حمام، ایزوله کامل فرد مبتلا در اتاقی جداگانه و ضدعفونی دستگیره‌های درب‌ها و همچنین البسه و وسایل شخصی را نیز جدی گرفته و انجام دهند.
منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده